Home Forums Porto Template CSS Bug

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Support2 5 months ago. This post has been viewed 175 times

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10025499

    sines
    Participant

    Hi there,

    I bought Portal WordPress, Portal HTML5 & Portal Admin Version.

    On your Demo-Site:
    http://preview.oklerthemes.com/porto/6.1.0/feature-admin-forms-advanced.html

    the labels are not showing right. After I bought the theme and uploaded it to my webspace, I see the same behavior.

    Screenshot of your demo-site

    In the admin-template the same forms working as aspected:
    http://preview.oklerthemes.com/porto-admin/2.0.0/forms-advanced.html

    Screenshot of your demo-site

    Same behavior on my webspace.

    In Dev-Tools I see, that the labels wies .input-group-addon are defined in admin/vendor/scss/_input-group.scss
    but I cant find this file.

    How to fix this?

    Thx,
    sines


    #10025515

    Support2
    Keymaster

    Hello, thanks for our purchase.

    Sorry for that issue. We already fixed, and the fix will be present on the next version of Porto.

    For now, To fix please follow the steps below:

    1) Replace all HTML code of basic and advanced forms with the new on links below:
    https://pastebin.com/raw/3HdNTF0F (feature-admin-forms-basic.html)
    https://pastebin.com/raw/b6mUeJv4 (feature-admin-forms-advanced.html)

    2) Add in (css/custom.css):

    .checkbox-custom input[type="checkbox"]:checked + label:after {
        font-family: "Font Awesome 5 Free";
        font-weight: 900;
    }

    Please, try that and let me know if you need further assistance.

    Kind Regards,

    Rodrigo.


    • This reply was modified 5 months, 1 week ago by  Support2.
    #10025520

    sines
    Participant

    Hi Rodrigo,

    thank you for your fast reply. Your fix did work.
    But there are still a issue with card action icons.

    Checkout your Demo:
    http://preview.oklerthemes.com/porto/6.1.0/feature-admin-forms-basic.html

    And my installation:
    Form Actions don´t show up


    #10025533

    Support2
    Keymaster

    Hello :),

    To fix the card icons, please add this code in (css/custom.css):

    .card-admin .card-action-toggle:before {
    	font-family: "Font Awesome 5 Free";
        font-weight: bold
    }
    
    .card-admin .card-action-dismiss:before {
        font-family: "Font Awesome 5 Free";
        font-weight: bold
    }

    Please, try that and let me know if you need further assistance.

    Kind Regards,

    Rodrigo.


    #10025565

    sines
    Participant

    Hi Rodrigo,

    thank you for your reply.
    Your css working.

    But there are some more issues:
    checkboxes and radio-buttons disappier at Advanced forms multi-select.

    radiobutton

    checkbox

    and so on

    Best Regards
    Sergei


    #10025570

    Support2
    Keymaster

    Hello, sorry for that issue.

    To fix, please add the code below in (css/custom.css):

    .multiselect-container li.active > a {
        background-color: #007bff;
    }

    We are working hard to release the fix for that as soon possible on the next version of Porto.

    Thanks for your patience.

    Kind Regards,

    Rodrigo.


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)