Home Forums Porto Template revolution slider full video auto start problem (firefox only)

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 month ago by  Support2. This post has been viewed 147 times
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #10030936
    wolkanwolkan
    Participant

    Hi,
    revolution slider won’t autostart on firefox, except if you click “Giriş” on top menu (when appears) while page loading, video starts perfectly. This behavior works only click while loading, if you click menu after page load video doesn’t work.

    All other browsers OK.

    You can test it http://444car.com
    sincerely

    Birhan Taşkıran



    Template Version: 7.5.0
    #10030937
    Support2
    Keymaster

    Hello, thanks for your purchase.

    The problem is that your video has sound. Since last months browsers like Firefox are blocking autoplay for videos with sound (even if you set “data-volume” on Revolution Slider video settings). On this case we recommend you generate a new video without sound. You can use a tool like https://www.kapwing.com/tools/mute-video or any other.

    Please try that and let us know if you need further assistance.

    Kind Regards,

    Rodrigo.


    #10030939
    wolkanwolkan
    Participant

    Video has no audio, (I render it from animated gif) but empty audio track.
    I remove audio track than now its working.

    thank you so much.

    sincerely

    Birhan Taşkıran


    #10030942
    Support2
    Keymaster

    Hello Birhan,

    Great!

    Yes the audio needs to be removed even if is with volume 0.

    If you need further assistance feel free to contact us.

    Kind Regards,

    Rodrigo.


Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)