Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10044585
    Carlosadv
    Participant

    Hi thanks for your previous help, it was very much appreciated!

    I wonder if you could help me with the contact form please, which I have had working to some extent, so I know the Server is sending the emails etc.

    This is the site https://loveofmusic.co.uk/jet/ I’m just using this hosting as a demo. So the from works from contact.htm, it doesn’t need to be contact.php?

    I’ve just tried the form now …and I’m directed to
    https://loveofmusic.co.uk/jet/php/contact-form.php
    with this message in the browser:
    {“response”:”success”}

    I haven’t received an email either this time.. although I’ve tried all sorts of changes and I have had it sending emails, with the closest I got giving me the {“response”:”success”}

    I could send you the file, the php file?

    Thanks Carl
    PS

    Once we’ve sorted this,i wanted to ask you if there’s a way of losing the .html extension with the html version?
    I’ve looked at the php includes etc, but then I’m just swapping the html extention for php?
    I was thinking of putting into Winter CMS, do you have anyt recommendation please?
    Thanks for you help in advance!
    Carl



    Template Version: One before the new March version
    #10044590
    Support
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #10044591
    Carlosadv
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #10044592
    Support
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #10044594
    Carlosadv
    Participant

    Hi thanks for your help, I believe it’s sorted now. Sorry I made a bit of an ordeal of this, you have done it nicely!

    On a different note, I’m on the 2nd to the latest version, the one before the recent end of March update, what is the best way for me to update by site please?

    Thanks Carl


    #10044596
    Support
    Keymaster

    Hello, the new version has just some minor changes, the changelog is here: https://www.okler.net/forums/topic/porto-changelog/

    My suggestion is just to update Bootstrap version, replacing the folder \vendor\bootstrap with the new files.

    Kind Regards.


Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic is marked as "RESOLVED" and can not rceive new replies.