• This topic has 5 replies, 2 voices, and was last updated 3 months ago by Minimal1964. This post has been viewed 212 times
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #10044568
    Minimal1964
    Participant

    Hi Guys,

    I have made some changes to the Contact page and was trying to test the message. I am using my own email address for this purpose. I keep getting the error “Error! There was an error sending your message.”. I have checked everything many times but can’t see where I am going wrong.

    I have provided a WeTransfer link to the Index, PHP & Contact page for you to review.

    WeTransfer


    #10044570
    Support
    Keymaster

    Hello, please send us the URL of the live version so we can make tests and debug.


    #10044573
    Minimal1964
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #10044575
    Minimal1964
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #10044579
    Support
    Keymaster

    Hi, to test that contact form the site must be uploaded to the server where you’re going to have that live when you finish the project. The PHP that sends the email will not work locally.

    More details about the contact form:

    IMPORTANT! Contact Form is not working


    https://www.okler.net/previews/porto/docs/#contactform


    #10044582
    Minimal1964
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

This topic is marked as "RESOLVED" and can not rceive new replies.